Miha Kordiš: Po zaključku predsedniške kampanje

Naše prve predsedniške volitve so za nami. Dovolite, da se najprej zahvalim vsem, ki ste sodelovali in aktivno pomagali v kampanji, zastavili dobro besedo med svojimi znanci ali na družbenih omrežjih in navsezadnje vsem, ki ste v teh dneh oddali svoj glas na volitvah.

Kampanje smo se lotili brez omembe vrednih sredstev ali posebnih pričakovanj glede rezultata. Vendar z jasnim ciljem: pokazati, da smo jasna in konsistentna opcija na levem polu slovenskega političnega prostora. In pokazati, da bo imel volilec, ki na prvo mesto postavlja delavske pravice, solidarnost in mirovniško zunanjo politiko, vedno imel nekoga, ki mu lahko zaupa svoj glas.

Na stojnicah in terenskih akcijah smo imeli izjemno pozitivno izkušnjo in prejeli veliko spodbudnih besed s strani ljudi, ki so bili veseli kandidature Levice. To je za naša najpomembnejša popotnica za delovanje naprej ter še posebej za prihajajoče lokalne volitve in referendume.

Za konec še enkrat hvala vsem, ki ste bili zraven pri tej izkušnji. Izpeljali smo jo, kot se za socialiste spodobi: skupaj.

Vaš predsedniški kandidat,
Miha Kordiš

 

Deli.