Doniraj 5 evrov za volilno kampanjo

Dragi podporniki in podpornice,

prihajamo v ciljno ravnino letošnje kampanje, v kateri je na preizkušnji obstoj demokratičnih vrednot in naše skupno stremljenje k solidarni prihodnosti za vse.

Levica je v kampanjo vstopila z enim najmanjših proračunov – daleč najmanjšim med parlamentarnimi strankami. Kot vselej stavimo na trud prostovoljcev in delo na terenu, ki sta v boju z večjimi in bogatejšimi strankami neprecenljiva. Naš največji adut ste ljudje.

Dejstvo, da se ne udinjamo kapitalu, pa ima svojo ceno. Ko je potrebno z vsemi silami nagovoriti volilce – še zlasti tiste neodločene – in med njimi širiti glas o ukrepih, potrebnih za spremembo družbe na bolje, namreč pride prav vsak evro.

Na vas se obračamo s prošnjo, da podprete našo kampanjo – s prispevkom v skladu z vašimi zmožnostmi – in nam tako pomagate širiti glas o spremembah. Spodaj najdete tudi natančnejša navodila, kako to storiti.

Pri donacijski kampanji izhajamo iz preprostega načela: raje 5 evrov od 200 ljudi kot 1.000 evrov od enega. Zakaj? Ker je Levica glas za spremembo, ki bo odmeval dlje in močneje, če k boljši prihodnosti zakličemo skupaj in v čim večjem številu.

Šteje vsak evro. In šteje vsak glas.

Podatki za nakazilo
PODATKI ZA NAKAZILO:

TRR
SI56 6100 0002 6948 111

BIC banke prejemnika
HDELSI22

Koda namena
OTHR (transakcija brez opredeljenega namena)

Namen
donacija za volitve

Referenca/sklic
SI00 2022-1

Prejemnik
Levica, Prešernova cesta 3, 1000 Ljubljana

Pozor, donirajo lahko samo fizične osebe. Donacije pravnih oseb, vključno z s.p.-ji, bomo morali prenakazati v dobrodelne namene.

Zakonske omejitve
  • Donirajo lahko samo fizične osebe. Donacije pravnih oseb, kot so podjetja in s.p.-ji, bomo prenakazali v dobrodelne namene.
  • Donirajo lahko samo imetniki državljanstva Republike Slovenije.
  • Zakonsko najvišja možna donacija preko bančnega računa je 19.695,90 € (desetkratnik povprečne bruto plače za preteklo leto l. 2021).
  • Seznam donacij bomo ob zaključku volilne kampanje posredovali računskemu sodišču, ki je zadolženo za nadzor poslovanja političnih strank.
  • V primeru nejasnosti smo vam na voljo na naslovu: info@levica.si.
Deli.