2. redni kongres Levice

»Evropa stoji na razpotju: ali bo socialna ali pa je ne bo. Kapitalu in evropskim tehnokratom, ki krčijo prostor demokratičnega odločanja in vsiljujejo neoliberalne politike, kot zrcalna podoba ustreza vzpenjajoča se skrajna desnica, ki se napaja na besu in brezupu tistih, ki jih neoliberalna globalizacija pušča ob strani.«

Iz programa Levice za evropske volitve 2019

Člani Levice, prav tako pa simpatizerji in domačini ste vabljeni na drugi redni kongres stranke, ki bo potekal 9. marca 2019 v Delavskem domu Trbovlje, z začetkom ob 10h.

FB dogodek >>

Člani stranke bodo na kongresu volili nove sestave strankinih organov. Ti bodo vodili stranko v naslednjih dveh letih. Prisotnim bosta predstavljena kandidatna lista in program za prihajajoče evropske volitve.

Od drugih parlamentarnih strank se razlikujemo po marsičem, med drugim po tem, da ima vsak član in članica na kongresu neposredno glasovalno pravico. Pridi in jo izkoristi tudi ti.

Navsezadnje je kongres tudi priložnost za druženje in načrtovanje jutrišnjih akcij. Izzivi, ki so pred nami, nikakor niso majhni.

Evropa bo demokratična, solidarna in okoljska ali pa je ne bo!

Deli.